Wasmachine met schade

Hoezo goedkoop is duurkoop? Witgoedkoop bewijst het tegendeel. De outlet voor witgoed en bovendien de goedkoopste. Bij ons kunt u tot wel honderden euro’s besparen op de aanschaf van uw wasmachine en ander witgoed.

Al onze witgoed aanbiedingen zijn gloednieuw en toch stukken goedkoper dan bij andere witgoedwinkels. Door onze jarenlange ervaring in het witgoed weten wij als geen ander hoe de beste B-keuze partijen te vinden. En of het nou een wasmachine, een droger of een vaatwasser is, ze zijn van topmerken en van topkwaliteit. Witgoedkoop outlet verkoopt witgoed met lichte schade of verpakkingsschade. Een krasje of een butsje, maar wel nieuw en rechtstreeks uit de fabriek. Werkt perfect en getest door ons en de technische dienst van het merk.

Daarom krijgt u van ons gewoon de fabrieksgarantie van 2 jaar!
We komen uw aankoop graag brengen op de dag die voor u uitkomt (en traplopen vinden we ook niet erg).

Witgoedkoop, de beste goedkoopste!

 

Waarom witgoed outlet?

Wij van witgoedkoop.com zijn gespecialiseert in het verkopen van witgoed, koffiemachines en stofzuigers. Je zou ons ook kunnen zien als witgoed outlet. Wij verkopen b keus producten die opgekocht worden in partijen van bijvoorbeeld failliet verklaarde winkels, veilingwebsites en/of geretourneerde apparaten.

Onze producten kunnen (verpakkings)schade, lichte gebruikssporen of zelfs helemaal niks wat schade betreft bevatten. Alle apparaten zijn nieuw, voorzien van wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Wat ons zo uniek maakt op het gebied van witgoed outlets, is dat de prijzen die wij hanteren ons de allergoedkoopste witgoed outlet van Nederland maakt.

 

Waarom B keus en geen nieuw apparaat?

Aan b keus producten zitten eigenlijk heel erg veel voordelen. Onze witgoed outlet maakt het volgende mogelijk voor klanten:

1. Het scheelt (heel veel) geld t.o.v. een gloednieuw apparaat.
2. Onze apparaten zijn ook nieuw en de fabrieksgarantie is geldig.
3. Wat maakt een klein beetje schade nou uit als het apparaat naar toebehoren werkt?
4. Wij laten het apparaat bezorgen op uw gewenste dag.
5. Op etage? Geen probleem! De vervoerders nemen het zo mee naar boven!